Time \ Date	Sunday 23 June	Monday 24 June	Tuesday 25 June	Wednesday 26 June	Thursday 27 June	Friday 28 June
08:15 - 9:00		Registration & badge pickup	Coffee & cookies (from 08:30)	Coffee & cookies (from 08:30)	Coffee & cookies (from 08:30)	Coffee & cookies (from 08:30)
9:00 - 10:00		Lecture by Paul Kwiat 9:00-10:00	Lecture by Rafał Demkowicz-Dobrzański 9:00-10:00	Technology session Wilhelm Kaenders 9:00-9:45	Lecture by Jérôme Faist 9:00-10:00	Lecture by lan Walmsley 9:00-10:00
10:00 - 10:30		Break (30 min)	Break (30 min)	Adam Piotrowski 9:45-10:15	Break (30 min)	Break (30 min)
10:30 - 11:30		Lecture by Rafał Demkowicz-Dobrzański	Lecture by i Shaul Mukamel 10:30-11:30	Technology Session Val Zwiller (30 min) Aggie Branczyk (30 min) 10:45-11:45	Lecture by Cristina Benea-Chelmus 10:30-11:30	Lecture by Andrey Moskalenko 10:30-11:30
		10:30-11:30				
11:30 - 12:00		Break (30 min)	Bootov appoien 4	School photo	Break (30 min)	Break (30 min)
12:00 - 13:00		Lecture by Shaul Mukamel 12:00-13:00	Poster session 1 including 1 min poster pitches 11:30-13:00	Break (15 min)	Lecture by Stéphane Kéna-Cohen 12:00-13:00	Lecture by Ian Walmsley 12:00-13:00
				Panel Discussion on Technology 13:15-14:00		
13:00 - 14:00		Speed networking (30min)	· Lunch (60 min)	Lunch (60 min)	Lunch (60 min)	Lunch (60 min)
14:00-15:00		Lunch (60 min)  Social Time (30 min)	Soft skills session Aggie Branczyk career talk 14:00-14:45		Lecture by Oussama Moutanabbir 14:00-15:00	Farewell (30 min)
	+		Wilhelm Kaenders career talk	Sightseeing (14:00 - 17:00) to finish close to UW main campus	Break (15 min)	Labtours from 14:30
15:00-16:00		Lecture by Fabio Pezzoli 15:00-16:00	14:45-15:30 Charlotte Allard publishing talk 15:30-16:00		Short talks (3 x 20 min) 15:15-16:15	
16:00-16:30	16:00 Pagistration and	Break (15 min)	Break (30 min)		Brook (15 min)	
	16:00 Registration open	Lecture by Val Zwiller 16:15-17:15			Break (15 min)	
16:30 - 17:30	Welcome reception, registration is open, finger foods (90 min)		Poster session 2 including 1 min poster		Short talk & 2 Poster Prize Talks (3 x 20 min) 16:30-17:30	
		Break (15 min)	pitches 16:30-18:00			
17:30 - 18:30	16:45-18:15 <sup>°</sup>	Lecture by Animesh Datta 17:30-18:30				
18:30 - 19:30	Welcome remarks (15 min)  Opening Lecture by Paul Kwiat 18:30-19:30	Evening reception from 18:30			Break	
					Dinner at Main Campus 18:45 for 19:15	

Legend:
Session
Poster Session
Break
Organizing
Food
Social